Bilim ve Teknoloji Güncelleme Tarihi: 27 May 2024 09:00

YouTube'a yeni özellik: Islık çal mırıldan şarkıyı bul

YouTube, Music uygulamasına yeni bir özellik ekliyor. Kullanıcılar artık mırıldanarak, ıslık çalarak veya söyleyerek şarkıları bulabilecek.

youtube

YouTube'a Yeni Özellik: Islık Çal, Mırıldan, Şarkıyı Bul

YouTube, Music uygulamasına yeni bir özellik ekliyor. Kullanıcılar artık mırıldanarak, ıslık çalarak veya söyleyerek şarkıları bulabilecek. Bu özelliği ilk olarak Android kullanıcıları deneyimleyecek.

Yeni Özellik Detayları

The Verge'ün haberine göre, video ve müzik paylaşım platformu YouTube, kullanıcıların mırıldanarak, ıslık çalarak ve söyleyerek şarkıları bulmalarına olanak tanıyan bir özellik sunacak. Bu özellik, kullanıcıların şarkıları kolayca bulmalarını sağlayarak müzik keşif sürecini daha da eğlenceli hale getirecek.

İlk Olarak Android'de

Bu yeni özellik ilk olarak Android kullanıcıları tarafından deneyimlenebilecek. Android cihaz sahipleri, YouTube Music uygulamasında arama çubuğunun yanındaki mikrofon simgesinin sağında bulunan ses işaretine dokunarak bu özelliği kullanabilirler.

Kullanım Şekli

Kullanıcılar, mırıldandıkları, ıslık çaldıkları veya söyledikleri şarkının melodisini uygulamaya tanıtarak şarkıyı bulabilecekler. YouTube Music'in bu özelliği, kullanıcıların akıllarında kalan bir melodiyi kolayca tanımlamalarına ve ilgili şarkıyı keşfetmelerine olanak tanıyacak.

youtube-1

Gelecek Planları

YouTube'un bu yeni özelliği, müzik keşif sürecini daha da kolaylaştırarak kullanıcı deneyimini geliştirmeyi amaçlıyor. İlerleyen dönemde bu özelliğin iOS cihazlara da gelmesi bekleniyor.

Ekleme Tarihi: 27 May 2024 09:00